Greek- ελληνικά

«Διασκελίζοντας  δύο κόσμους»

Μετάφραση από: Debs Girgetsos

doorway to new dimensionΣήμερα θα θέλαμε να εστιάσουμε την προσοχή σας στο θέμα της  εξέλιξης  της ψυχής σας. Αυτό το μήνυμα είναι κυρίως γι΄αυτούς  που  διακινούνται μέσω της μετατόπισης με συνειδητό τρόπο, κάτι που επιτρέπει την ύπαρξη τους να ανέβει στις ψιλότερες διαστάσεις απ΄όπου προήλθατε όλοι.  Αυτό το μήνυμα προορίζεται γι΄αυτους που έλκονται  συγκεκριμένα σε αυτό το μήνυμα. Είστε οι ψυχές που βιώνουν  την καταστροφή του ενός κόσμου και την δημιουργία ενός άλλου. Είστε το «συνεργείο κατεδάφισης», καθώς και οι αρχιτέκτονες και οι χτίστες της νέας πραγματικότητας που δημιουργείτε κάθε στιγμή της ημέρας σας.

Πολλοί από εσάς το βρίσκετε δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας.  Αν και έχετε εξάρσεις ενθουσιασμού, προσδοκίας, αυτοπεποίθησης και πίστης, επίσης βρίσκετε ότι παλεύεται με τα πολύ δύσκολα συναισθήματα της αυτό-αμφιβολίας, θυμού, φόβου, και άγχους. Αυτό είναι αναμενόμενο όταν είστε στη μέση του να δημιουργήσετε μια καινούρια πραγματικότητα στην οποία μια μέρα θα πατήσετε σταθερά, αν και ακόμα δεν μπορείτε ακριβώς να τη δείτε.  Έχετε βιώσει αναλαμπές, αν και ο χρόνος σας εκεί πάντα φαίνεται πολύ σύντομος. Βρίσκεται στις στιγμές της απόλυτης ειρήνης, ευδαιμονίας,  και πίστης που αρχίζετε να βιώνετε. Βρίσκεται στις στιγμές που αφαιρείτε όλοι την αμφιβολία και τον φόβο από τον νου σας και επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι παρόν στη στιγμή.

Με πολλούς τρόπους, αυτή η μεταβατική περίοδος μοιάζει  πολύ με το να χτίζετε μια γέφυρα ενώ καίτε όλες τις σανίδες πίσω σας. Σίγουρα, το καινούριο μονοπάτι που σφυρηλατείτε θα οδηγήσει σε καινούριες και θαυμάσιες εμπειρίες, αν και η σκέψη του να πρέπει να αφήσετε αυτό που πάντοτε βιώνατε είναι μάλλον αποθαρρυντικό για τους περισσότερους.

Βρίσκουμε ότι οι άνθρωποι τείνουν να αντιπαθούν τόσο πολύ την αλλαγή, που θα προτιμούσαν να κυλάνε σε μια αρνητική εμπειρία από το να φύγουν και να ξεκινήσουν από την αρχή, επειδή φοβούνται  ότι θα είναι χειρότερα απ΄ότι είναι ήδη. Σας λέμε, ότι τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να κάνετε μεγαλύτερα όνειρα. Δεν μπορούμε να σας πούμε τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά της γέφυρας που χτίζετε, απλούστατα επειδή δεν έχετε τελειώσει το χτίσιμο ακόμη.  Δημιουργείτε το μέλλον σας σε αυτή την τωρινή στιγμή. Αν και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο φόβος, η αμφιβολία, και ο πόνος, δεν υπάρχουν όπως στις χαμηλότερες διαστάσεις.

Πολλοί από εσάς συνέχεια παρατηρείτε διαδοχικά πρότυπα αριθμών. Σημειώσετε τις σκέψεις που κάνετε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή. Είναι συχνά σημάδι από τα ψιλότερα βασίλεια  να προσέχετε τι δημιουργείτε αυτή την τωρινή στιγμή. Αυτή είναι μια σκέψη που θα θέλατε να πάρετε μαζί σας, η βασίζεται στον φόβο και στην αμφιβολία;  Αν ναι, αφήστε την να φύγει καθώς μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολύ πιο «ελαφριές» εμπειρίες. Ναι, το συνειδητοποιούμε ότι αυτή η μετάβαση είναι δύσκολη για πολλούς από εσάς, αν και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνετε όλο και πιο εύκολη όσο γίνεστε «ελαφρύτεροι».  Βλέπετε, πολλοί από εσάς θέλετε να γεμίσετε τις αποσκευές σας με τα παλιά πρότυπα πεποιθήσεων που είχατε στην κατοχή σας για πολλές ζωές, παρόλα αυτά, ενθαρρύνεστε να συσκευάσετε «ελαφρύτερα» τις βαλίτσες σας, καθώς δεν θα χρειαστείτε αυτές τις περιορισμένες  πεποιθήσεις εκεί που πηγαίνετε. Καταλαβαίνετε την αναλογία μας; Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι στην πραγματικότητα δεν πηγαίνετε πουθενά, καθώς δεν υπάρχει κάπου αλλού να πάτε, αλλά ότι μετατοπίζετε την συχνότητά σας με τέτοιο τρόπο, που δεν θα υλοποιείτε την ίδια ψευδαίσθηση όπως πριν. Δημιουργείτε μια καινούρια ζωή που θα βιώνετε ακριβώς «εδώ».

Όσα περισσότερα καταφέρετε να απελευθερώσετε και να αφήσετε να φύγουν, τόσο πιο εύκολο θα γίνει να ξεφύγετε από το φόβο και το άγχος που θα νιώθετε όταν σας ξαναζητηθεί να απελευθερώσετε.  Να έχετε υπόψη σας ότι είναι πάντοτε πιο δύσκολο να σπρώξετε  ένα βράχο όταν είναι ακίνητος, αν και όταν αρχίζετενα μετατοπίζετε  τον βράχο ώστε να αποκτήσει προώθηση, γίνεται όλο και πιο εύκολο να τον  σπρώξετε. Το καταλαβαίνετε αυτό ; Καταλαβαίνετε την αναλογία μας; Πολλοί από εσάς έχετε ήδη αρχίσει να σπρώχνετε τους βράχους σας, και βρίσκετε ότι αν και είναι ακόμα δύσκολο, δεν χρειάζεται τον χρόνο και την προσπάθεια που χρειαζόταν κάποτε. Γίνεστε όλο και πιο αποτελεσματικοί στο να απελευθερώνετε περιορισμένες πεποιθήσεις , σε σημαντικά  λιγότερο χρόνο απ΄ότι πριν. Αυτό θα συνεχίζει να ελαττώνετε με κάθε μεγάλη ώθηση που αποβάλλεται.  Είστε πολύ πιο ικανή απ΄ότι πιστεύατε, αν και όταν κοιτάξετε πίσω σε αυτή την εποχή θα εκπλαγείτε με όλα που μπορέσατε να καταφέρετε.

Το έχουμε ξαναπεί και πιστεύουμε ότι αξίζει να σας  υπενθυμίσουμε, θα υπάρξει περισσότερη αλλαγή στα επόμενα 50 χρόνια σας απ΄ότι υπήρχε στα προηγούμενα 1000 χρόνια σας. Δημιουργείτε αυτή την αλλαγή. Καταφέρνετε αυτά που πολλοί πίστευαν ότι δεν γίνονται. Το μονοπάτι του ανθρώπινου συλλογικού έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία 25 χρόνια, και ακόμα περισσότερο την τελευταία δεκαετία. Ακραίες καταστάσεις υλοποιούνται στον κόσμο σας, κι έτσι η συλλογικότητα έχει την ευκαιρία να αλλάξει αυτά που δεν θέλει πλέον να δημιουργήσει. Είστε μάρτυρες του παλιού που καταρρέει, αν και  δεν μπορείτε να δείτε με τι θα αντικατασταθεί.  Αυτό είναι που τόσοι άνθρωποι βρίσκουν τόσο δύσκολο, αλλά είναι πρόθεσή μας να σας υπενθυμίσουμε, να σταθεροποιήσετε τα πόδια σας, να γειώσετε το φως σας, και χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργεια σας στο να δημιουργήσετε έναν  πολύ καλύτερο κόσμο.  Είναι τώρα που το φως σας και οι θετικές σκέψεις σας χρειάζονται περισσότερο. Μην αφήσετε  τους φόβους σας ή άλλους να σας τραβήξουνε πίσω. Έχετε έρθει πολύ μακριά για να γυρίσετε πίσω τώρα. Αυτό ήρθατε εδώ να κάνετε. Αν και ξέρατε ότι δεν θα είναι εύκολο, ξέρατε ότι θα άξιζε την προσπάθεια. Θυμηθείτε αγαπημένα, δεν δόθηκε σε όλες τις ψυχές η ευκαιρία να ενσαρκωθούν στον κόσμο σας αυτόν τον καιρό. Οι θέσεις είναι «περιορισμένες». Η δουλειά σας δεν είναι να αλλάξετε τον κόσμο. Η δουλειά σας είναι να αλλάξετε τον δικό σας κόσμο. Κι έτσι, σταθερά θα γειώσετε την καινούρια πραγματικότητα των υψηλότερων διαστάσεων στην Γαία ξανά.

Ελπίζουμε να σας υπηρετήσαμε με κάποιο τρόπο και σας υπενθυμίζουμε ότι μένουμε πιστά στο πλευρό σας και αν ποτέ νιώθετε ότι θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας, είστε ευπρόσδεκτοι να το κάνετε.

Με αγάπη και φως, είμαστε οι Αγγελικοί Οδηγοί σας

 

 

«Η διαχείριση των ισχυρών ενεργειών της ισημερίας»

 

harvestmoon2Σήμερα θα θέλαμε να εστιάσουμε την προσοχή σας στις πολύ έντονες ενέργειες που ρέουν στον πλανήτη σας. Όπως πολλοί από εσάς ξέρετε, μόλις περάσατε την Φθινοπωρινή ή Ανοιξιάτικη Ισημερία. Πολλοί από εσάς ακόμα δυσκολευόσαστε να διαχειριστείτε αυτές τις έντονες ενέργειες και σήμερα έχουμε την πρόθεση να μοιραστούμε μαζί σας την άποψη μας έτσι ώστε να μπορέσετε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατές ενέργειες.

 

Πώς νιώθετε κατά τη μεγάλη αυτή στιγμή της αλλαγής; Αν και δεν προτιμάμε τη λέξη «σύμπτωμα», αρκεί να πούμε ότι πολλοί υποφέρουν από τα δυνατά επακόλουθα αυτής της ενέργειας. Όπως κάθε ισημερία, έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να απελευθερώστε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία, και να ανακτήσετε την αρμονία μέσα σας, αν και δεν θα την αισθάνεστε σαν αρμονία αυτή την στιγμή.

 

Μπορεί να βρείτε παρηγοριά στο να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι που ήσασταν λίγο στρεσαρισμένοι την περασμένη εβδομάδα περίπου. Μερικά πολύ συνηθισμένα συμπτώματα σε πολλούς από εσάς είναι η αίσθηση υπερβολικής κόπωσης, η δυσκολία στο να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας, είστε ευέξαπτοι, η διανοητική σύγχυση, ένα αίσθημα μιας ακραίας έλλειψης χρόνου, λησμοσύνη, και πόνους σε όλο το σώμα. Σίγουρα δεν λέμε ότι όλοι νιώθουν αυτά τα συμπτώματα, ωστόσο, ενώ παρακολουθήσαμε πολλούς από εσάς, προσέξαμε ότι πολλοί φαίνονται να βιώνουν μερικά, αν όχι όλα, από τα παραπάνω συμπτώματα.

 

Αφήστε μας να μοιραστούμε μαζί σας την οπτική μας στο γιατί νιώθετε έτσι, και τι μπορείτε να κάνετε για να αναρρώστε από αυτές τις έντονες ενέργειες. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε ισημερία φέρνει μαζί της δυνατές ενέργειες. Αν και νιώθετε ότι αυτή η ενέργεια είναι χαώδης, που φέρνει μαζί της εκκρεμότητες, ημιτελείς υποθέσεις, και απρόβλεπτες εμπειρίες, σας διαβεβαιώνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς αυτά που φαίνονται.

 

Κινείστε προς μια ενέργεια που υποστηρίζει την ολοκλήρωση. Όλα όσα φαίνονται να είναι ημιτελής, θα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται με θεϊκό χρονοδιάγραμμα. Ο Σεπτέμβρης πολύ συχνά συνδέεται με την επίσπευση των πεποιθήσεων, τους φόβους, και τα όνειρα που κρατάτε πιο κοντά σας. Σας επιτρέπει να τα δείτε να υλοποιούνται στην φυσική πραγματικότητα. Αν και πολλοί βρίσκουν αυτή την ενέργεια λίγο δύσκολη, σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

 Καθώς κοιτάτε γύρω σας, υπάρχουν πολλοί σε όλο τον κόσμο που βλέπουν μόνο αταξία και χάος, αλλά να ξέρετε ότι τίποτα καινούριο δεν μπορεί να μεγαλώσει σε ένα κήπο που πνίγεται από αγριόχορτα. Τα αγριόχορτα πρέπει να ξεριζωθούν. Πρέπει να ξεριζωθούν προτού μπορείτε να φυτέψετε τους σπόρους σας για τη συγκομιδή. Γι αυτό τον λόγο πολλοί από εσάς βιώνετε αυτά τα διάφορα συμπτώματα.

 

Σας ζητάμε να θυμάστε αυτό, είστε στους καιρούς που θεωρείτε τους πιο δύσκολους , που χρειάζεται περισσότερο το φως σας. Με το να γειώνετε αυτές τις ενέργειες, και να τις επιτρέπετε να σας βοηθήσουν να εξαγνίσετε αυτό που δεν χρησιμεύει  πλέον, τότε είστε σε θέση να γίνετε μια κολώνα ειρήνης, αντί για ιπτάμενα συντρίμμια. Με το να ισορροπείτε τον εαυτό σας, ουσιαστικά βοηθάτε τούς τριγύρω σας να γειώσουν και να ισορροπήσουν αυτή την ενέργεια.

 

 Σε αυτούς τους καιρούς της αναστάτωσης, είναι καλύτερα να περνάτε λίγο χρόνο μέσα στην φύση. Καθίστε ήρεμα μπροστά από μία λίμνη η ένα ποτάμι, κοιτάτε ενώ τα αστέρια λάμπουν από ψηλά, σταθείτε σε ψιλό γρασίδι, πηγαίνετε μια βόλτα στο δάσος, καθίστε έξω και παρακολουθείτε τον άνεμο να φυσάει μέσα από τα φύλλα, ή ήσυχα ακούτε ενώ η βροχή πέφτει πάνω στη σκεπή . Η φύση είναι πάντοτε απίστευτα χρήσιμη όταν νιώθετε συναισθηματικά ασταθείς, συγκεχυμένοι, εξαντλημένοι, ή άστατοι. Η φύση βοηθάει πολύ στη γείωση, έχει την ικανότητα να σας βοηθήσει να απελευθερώστε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, και έχει θαυμάσιες ηρεμιστικές επιδράσεις για την ψυχή σας.

 

Επιτρέψετε στον εαυτό σας να συλλογιστείτε πάνω στις αλλαγές που θέλετε να υλοποιήσετε, τις εμπειρίες που θέλετε να δημιουργήσετε. Εστιάσετε την προσοχή σας στο τι θα αντικαταστήσει αυτό που απελευθερώνετε. Αυτή η ενέργεια ακόμη μια φορά σας επιτρέπει να ανεβείτε ένα σκαλοπάτι σε δόνηση αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήρες δυναμικό της. Φυσικά η επιλογή είναι πάντα δική σας.

 

Ακούστε προσεκτικά την εσωτερική καθοδήγηση σας για τις διαβεβαιώσεις ότι όλα ξεδιπλώνονται ακριβώς όπως θα έπρεπε. Να ξέρετε ότι όλα δεν είναι το χάος. Απλώς αφαιρούνται για να μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με κάτι καλύτερο. Μην τραβηχτείτε πίσω στην ενέργεια του φόβου και της απελπισίας, έχετε όλα τα εργαλεία για να ευδοκιμήσετε σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς. Για κάθε εργάτη του φωτός, να ξέρετε ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι που εργάζονται στην άλλη πλευρά του πέπλου στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν να γειώσει και να απελευθερώσει.

 

 Σύντομα θα νιώθετε αναζωογονημένοι, αλλά μέχρι τότε σας ζητάμε απλώς να «επιτρέπετε». Προσπαθήστε να μην κρίνετε. Καθώς αυτά τα θερμαινόμενα συναισθήματα της διανοητικής σύγχυσης προκύπτουν, επιτρέψτε να ανεβούν στην επιφάνεια και να ρέουν μέσα σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν κάνετε κανένα λάθος. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να ανεβάσετε τη συνειδητότητα σας σε αυτό το επίπεδο. Ξανά σας υπενθυμίζουμε, η πρόοδος δεν γίνεται πάντοτε μια ευθεία κίνηση προς τα εμπρός. Οι οπισθοδρομήσεις είναι εξίσου απαραίτητες για την ανάπτυξη σας. Σας επιτρέπουν να κατευθύνετε το πλοίο μακριά από εκεί που δεν επιθυμείτε πια να πάτε.

 

 Αυτή η ενέργεια επιτρέπει αυτό που ήταν κρυμμένο τώρα να βρίσκετε σε κοινή θέα. Τι επιθυμείτε να κρατήσετε και τι επιθυμείτε να αλλάξετε; Δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι που δεν γνωρίζετε. Και γι αυτό λέμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται να είναι.

 

 Ελπίζουμε να σας έχουμε εξυπηρετήσει με κάποιο τρόπο και ότι σας έχουμε δώσει λίγη ηρεμία και καθησύχαση σε αυτούς τους καιρούς της αλλαγής.

 

Με αγάπη και φως, είμαστε οι Αγγελικοί Οδηγοί σας

“Η αγάπη αφαιρεί το μίσος, αλλά το μίσος δεν μπορεί  ποτέ να αφαιρέσει την αγάπη.”

earth angelΣήμερα θα θέλαμε να εστιάσουμε την προσοχή σας στο θέμα της αγάπης και του φωτός. Είναι πρόθεσή μας να συζητήσουμε περεταίρω  την τεράστια δύναμη που ο καθένας από εσάς έχει μέσα του. Υπάρχουν πολλά γεγονότα, καταστάσεις, και περιστάσεις που θα συμβούν ακόμα στον κόσμο σας  που θα φαίνονται φριχτές  σε πολλούς από εσάς, αν και οι άνθρωποι συχνά νιώθουν αβοήθητοι να αλλάξουν αυτές τις καταστάσεις σε μεγάλο βαθμό. Σε αυτό θα θέλαμε να εστιάσουμε,  με την ελπίδα ότι μπορούμε να σας διαφωτίσουμε για την τεράστια δύναμη που κρατάτε μέσα σας,  που μπορεί να επηρεάσει δραματικά τον κόσμο προς  το καλύτερο.

Ζητήσαμε από την αγγελιοφόρο μας να σας μεταφέρει αυτό το συγκεκριμένο θέμα,  επειδή και εκείνη, όπως πολλοί από εσάς,  έχει μείνει να παρακολουθεί  ενώ τόσες πολλές καταστάσεις έχουν έρθει στην αντίληψη της, τις οποίες νιώθει ανήμπορη  να αλλάξει ή να επηρεάσει δραματικά. Παρακολουθούμε ενώ τόσοι  πολλοί από εσάς νιώθετε έτσι , μη συνειδητοποιώντας  την απίστευτη δύναμη που κατέχετε. Σας παρακαλούμε  να κατανοήσετε  ότι ποτέ το μίσος ή ο θυμός δεν θα αφαιρέσουν αυτές τις πράξεις που τόσο απεχθάνεστε σ τον κόσμο σας, μόνο με το να στέλνετε αγάπη και φως μπορείτε πραγματικά να εξαλείψετε όλα  όσα  δεν θέλετε πια να βλέπετε στην πραγματικότητα σας.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν και θα το πούμε ξανά, δεν μπορείτε να σταματήσετε την εκδήλωση αυτού  που μισείτε  με το να πολεμάτε εναντίον του, μόνο η αγάπη μπορεί να το αφαιρέσει. Μερικοί από εσάς τώρα συλλογίζεστε, πρέπει να αγαπήσω τον καρκίνο;  Πρέπει να αγαπήσω τον πόλεμο;  Πρέπει να αγαπήσω την κακοποίηση των ζώων;  Σε αυτό σας απαντάμε, όχι, να αγαπήστε το αντίθετό του. Να σας εξηγήσουμε περεταίρω.  Αν είναι ο καρκίνος που θέλετε να αφαιρέσετε, τότε να αγαπήστε την υγεία. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον καρκίνο με το να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτόν. Να θυμάστε, σε ότι εστιάζετε την προσοχή σας, αυτό θα επεκταθεί.  Αν είναι ο πόλεμος που θέλατε να αφαιρέσετε, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον πόλεμο με το να τον καταπολεμάτε.  Να εστιάσετε την προσοχή σας στο να δημιουργήσετε ειρήνη. Αν είναι η κακοποίηση των ζώων που μισείτε,  τότε εστιάσετε την προσοχή σας  στην αλήθεια ότι όλα τα όντα είναι ίσα μεταξύ τους, όλα αισθάνονται,  όλα είναι αγάπη.

Τώρα, μερικοί από εσάς είναι ήδη οικείοι με αυτή την έννοια, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί που εξακολουθούν να αγνοούν την αληθινή δύναμη της.   Ακόμα αναρωτιέστε πώς η συνειδητή εστίαση σε κάτι μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο.  Αυτό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.  Είναι η δύναμη της αγάπης  σας,  που πολλοί αγνοούν το μέγεθος της.

Ενώ ο κόσμος σας κυριολεκτικά θα γίνεται μικρότερος από τις τεχνολογικές εξελίξεις , που θα συνεχίσουν να προοδεύουν,  θα δείτε περισσότερο το τι έχει επιτραπεί να λάβει χώρα στον κόσμο σας. Πολλοί τρομάζουν με τις θηριωδίες  που έχουν έρθει στην επιφάνεια τα πρόσφατα χρόνια.  Θα ήταν εύκολο να αντιληφθείτε ότι ο κόσμο σας γίνεται όλο και χειρότερος.   Αλλά, σας υπενθυμίζουμε, ο  λόγος για τον οποίο όλοι  αντιλαμβάνεστε συνειδητά τις δημιουργίες  που έχουν επιτραπεί να λάβουν χώρα στον κόσμο σας, είναι λόγω της  ενέργειας της συνολικής συνειδητότητας  που γίνεται αρκετά δυνατή για να τις αλλάξει. Σας έχουμε πει πολλές φόρες,  δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που δεν γνωρίζετε.

Όταν κρατάτε αγάπη στην καρδιά σας , και στέλνετε στους «δράστες» αυτών των πράξεων φως  αντί  για μίσος για τις πράξεις στις οποίες έχουν επιλέξει να συμμετέχουν , τους βοηθάτε να ανάψουν το φως το οποίο έχουν χάσει. Σίγουρα δεν προτείνουμε  να αγαπάτε αυτό που κάνουν, αλλά να τους στείλετε αγάπη επειδή δεν θυμούνται  το θείο μέσα σε όλα.  Όταν ένα ον έχει ανακτήσει  την κατάσταση του νου  που πολλοί αναφέρουν ως πλήρη συνειδητότητα, αυτές οι πράξεις βίας εναντίον των ανθρώπων, των ζώων και της φύσης θα πάψουν να υπάρχουν.  Θα θυμάστε ότι στ’ αλήθεια είμαστε ένα ενεργώντας σαν να είμαστε ξεχωριστοί  ανάμεσα σε πολλούς. Με το να στέλνετε φως σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο, βοηθάτε να αναφλέξετε την μνήμη του θείου μέσα σε όλους.  Η ενέργεια μετατοπίζεται επειδή έχετε επιλέξει να ανταποκριθείτε  με αγάπη αντί να διαιωνίσετε το μίσος και τη βία που υπάρχει μέσα σε αυτή την πράξη. Βλέπετε;

Είναι επιλογή σας, μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε αγάπη και φως, ή μπορείτε να στείλετε μίσος. Ωστόσο μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, μόνο ένα θα εξαλείψει αυτό που δεν θέλετε πλέον να βλέπετε, μόνο ένα θα δημιουργήσει το αποτέλεσμα που θέλετε να δείτε. Πιθανόν να πάρει λίγο χρόνο,  επειδή ζείτε  στην   ψευδαίσθηση του χρόνου και του χώρου στην οποία οι χαμηλότερες  πυκνότητες δημιουργούν μια αντιληπτή καθυστέρηση όταν εκδηλώνεται η πραγματικότητα σας. Αλλά εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε την «καθυστέρηση» και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάνετε περισσότερο καλό απ’ ότι συνειδητοποιείτε αυτή την ώρα. Καθώς συνεχίζετε να αφυπνίζεστε, συνειδητοποιείτε τι έχει δημιουργήσει το μίσος, και σαν όντα δημιουργοί, τώρα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως πραγματικά να σβήσετε όλα αυτά που έχουν δημιουργηθεί που δεν επιθυμείτε πλέον να εκδηλώνονται . Αυτό είναι ένα μεγάλο άλμα για την συνολική συνειδητότητα.   Αυτοί  που από εσάς  έλκονται σε αυτά τα μηνύματα,  κρατάνε το φως γι’ αυτούς που κοιμούνται. Αλλά, θυμηθείτε αυτό, χρειάζεται μόνο ένα σπίρτο για να ανάψει ένα ολόκληρο δωμάτιο μέσα στο σκοτάδι.

Αν και κανένας δεν μπορεί να σας αναγκάσει να στείλετε αγάπη και φως στον κόσμο, πολλοί από εσάς το επιλέγουν με τη θέλησή τους, και σας διαβεβαιώνουμε, αλλάζετε τον κόσμο με αυτή την απλή πράξη αγάπης. Θυμηθείτε ότι η αγάπη αφαιρεί το μίσος, αλλά το μίσος δεν μπορεί ποτέ  να αφαιρέσει την αγάπη.

Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να μοιράζεστε την αγάπη όπου κι αν πάτε, καθώς ποτέ δεν ξέρετε, πόσο εύστοχη είναι  η απόφασή σας να αγαπάτε στον κόσμο που δημιουργείτε.

Με αγάπη και φως, είμαστε οι Αγγελικοί  Οδηγοί σας

Τα Ακασικά Αρχεία:

 

Akashic recordsΣήμερα θα θέλαμε να εστιάσουμε την προσοχή σας στο θέμα των Ακασικών Αρχείων. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις  γύρω από τα Ακασικά Αρχεία και  η πρόθεσή μας είναι  να μοιραστούμε την δική μας  οπτική  ελπίζοντας ότι μπορεί  να βοηθήσει  να απαντηθούν μερικά από αυτά τα περίπλοκα  μυστήρια. Θα ασχοληθούμε όχι μόνο με το  τι είναι τα Ακασικά Αρχεία αλλά και πως  μπορεί  κάποιος  να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά συνειδητά.

Όλο και περισσότεροι  αυτό τον καιρό συνειδητοποιείτε  την απέραντη δύναμή σας  να δημιουργήσετε  όλα όσα ποθείτε να βιώσετε. Καθώς εξελίσσεστε  επίσης επανακτάτε την γνώση που έχει μείνει «κρυφή» αν και σε κοινή θέα. Τα Ακασικά Αρχεία είναι ουσιαστικά η καταγραφή  Όλων Όσων Υπάρχουν, όλων όσων υπήρχαν, και όλων όσων θα υπάρξουν. Αυτό είναι που πολλοί βρίσκουν τόσο δύσκολο να καταλάβουν. Πώς μπορεί  να υπάρξει μια καταγραφή του τι θα υπάρξει αν δεν έχει ακόμη συμβεί; Πώς μπορεί τότε να υπάρχει ελεύθερη βούληση;  Ααα, τι  ενδιαφέρουσα ερώτηση και  εδώ θα αρχίσει η συζήτησή μας.

Πρώτα θα ζητήσουμε να έχετε κατά νου ότι ο «χρόνος» όπως τον ξέρετε είναι ψευδαίσθηση, δεν είναι πραγματικά «αληθινός» είναι μόνο αντιληπτός στην πραγματικότητα  που υπάρχετε τώρα. Ωστόσο, όπως  εκφράσαμε πολλές φορές  πριν, από την δική μας οπτική είναι απλώς ένα σημάδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί  όπως   χρησιμοποιούνται  οι αριθμοί  σελίδων σε ένα βιβλίο. Είστε ελεύθεροι να γυρίζετε  πίσω μπρος με όποιο τρόπο θέλετε, οι αριθμοί στις σελίδες απλά σας επιτρέπουν να βρείτε την εμπειρία που επιλέγετε να εστιάσετε την προσοχή σας. Αυτό, κατά μια έννοια είναι πως  προτιμούμε να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο.  Με αυτή την αντιστοιχία κατά νου, μπορεί να είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε πως όλη η ύπαρξη συμβαίνει ταυτόχρονα , αντί σε μια ευθεία γραμμή σχηματισμένη από το  παρελθόν, το παρόν και το μέλλον , ως εκ τούτου, από την δική μας οπτική το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι απλά διαφορετικές οπτικές της ίδιας τωρινής στιγμής, εφόσον το τώρα είναι ο μόνος χρόνος που υπάρχει πραγματικά.

Αν και τα Ακασικά Αρχεία είναι μια καταγραφή όλων όσων υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, επίσης,  συνεχώς αλλάζουν, μετατοπίζονται, και εξελίσσονται. Συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβετε εξαιτίας της συμφωνημένης πίστης στον γραμμικό χρόνο.  Προσπαθούμε να απλοποιήσουμε αυτό που φαίνεται  σαν περίπλοκο θέμα σε κάτι που μπορεί να γίνει κατανοητό με τα συμφωνημένα, προσωρινά όρια που έχετε λάβει.

Η κατανόηση ότι τα Ακασικά Αρχεία αλλάζουν, μετατοπίζονται, και εξελίσσονται με όλους σας είναι  το κλειδί στο να καταλάβετε πως η ιστορία, περασμένα γεγονότα, μελλοντικά  γεγονότα, και μονοπάτια ζωής μπορούν και συνεχώς μεταβάλλονται. Χρησιμοποιούμε αόριστο και μελλοντικό χρόνο για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα την εξήγησή μας. Όταν αλλάζετε μια βαθιά ριζωμένη πεποίθηση, μάθετε ένα μάθημα ζωής, βγείτε νικητές από μια δοκιμασία, ή μεγαλώνετε και εξελίσσεστε συνειδητά,  ουσιαστικά αλλάζετε όλες τις άλλες εκδοχές του «εαυτού σας» επίσης. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή η γνώση τότε καταγράφετε στα Ακασικά Αρχεία έτσι ώστε και όλοι οι άλλοι να αποκτήσουν συνειδητή πρόσβαση σε αυτή,  και να μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την απελευθέρωση της περιοριστικής πεποίθησης. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε φορά που απελευθερώνετε μια περιοριστική πεποίθηση, ή μαθαίνετε ένα μάθημα στο  οποίο θέλατε να εστιάσετε όντως αλλάζετε όχι μόνο αυτή την εκδοχή του εαυτού σας,  αλλά επιτρέπετε και στους άλλους επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την γνώση αν το επιλέξουν.

Αυτά τα αρχεία συνεχώς αλλάζουν και εξελίσσονται με κάθε επιλογή που κάθε ον κάνει. Η πραγματικότητα που πιο πιθανόν θα είχε εκδηλωθεί μπορεί και συχνά αλλάζει με κάθε μετατόπιση των πιστεύω, επιλογές, και αποφάσεις που συνεπώς γίνονται. Οι «μελλοντικές» πραγματικότητες που δημιουργούνται σε μαζική κλίμακα από τη συλλογική ανθρωπότητα ως σύνολο σίγουρα θα χρειαστούν μια πιο δυνατή μετατόπιση για να σταματήσουν το πιο πιθανόν μέλλον από το να εκδηλωθεί, απ’ ότι θα χρειαζότανε σε πιο μικρή ατομική κλίμακα. Γι’ αυτό πάντοτε λέμε ότι τα Ακασικά Αρχεία συνεχώς μετατοπίζονται και αλλάζουν. 

 

Όταν μας ρωτάτε να αντιληφθούμε την πιο πιθανή πραγματικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί είναι τα Ακασικά Αρχεία  στα οποία έχουμε πρόσβαση για να καθορίσουμε ποια πραγματικότητα να μοιραστούμε μαζί σας. Υπάρχει  ωστόσο ένας άπειρος αριθμός διαφορετικών πραγματικοτήτων που έχουν την πιθανότητα να εκδηλωθούν. Γι’ αυτό τον λόγο συχνά λέμε ότι δεν προβλέπουμε το μέλλον, μόνο ότι μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτό που βλέπουμε ως το πιο πιθανό μέλλον που θα εκδηλωθεί στην πραγματικότητά σας.

 Από τη δικιά μας οπτική το «παρελθόν» είναι τόσο πιθανό όσο το «μέλλον». Αυτό μπορεί να σας φαίνεται περίπλοκο εξαιτίας της αντίληψής σας για τον χρόνο, ωστόσο οι επιλογές που κάνετε σήμερα στ’ αλήθεια επηρεάζουν  το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Είναι μόνο ότι ο νους σας αυτή την στιγμή δεν εστιάζει για να αντιληφθεί  άλλο «παρελθόν» από αυτό που θυμάστε να βιώσατε.

Στη μετάβαση από το σωματικό στο μη-σωματικό κόσμο, σε κάθε ψυχή προσφέρεται η ευκαιρία πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία, συνειδητά, για να επανεξετάσει αυτά που «μόλις» έζησε. Κατά κάποιον τρόπο μοιάζει με το να παρακολουθείς μια ολογραφική ταινία ολόκληρης της ζωής σου, αν και αυτή η ταινία «κατέγραψε» κάθε σκέψη, άνθρωπο, πιστεύω, εμπειρία, και απόφαση που πάρθηκε στη ζωή σου για να σε βοηθήσει να μάθεις και να ωριμάσεις καλύτερα από αυτό που βίωσες. Τώρα φαντάσου ότι αυτά τα αρχεία δεν καταγράφουν μόνο μία από τις ζωές σας , αλλά όλες. Τώρα φαντάσου ότι αυτά τα αρχεία καταγράφουν  όχι μόνο όλες τις ζωές σας, αλλά την κάθε ψυχή σε κάθε μία από τις ζωές τους σε κάθε κόσμο. Τόσο τεράστια είναι αυτά τα αρχεία. Είναι η ολότητα όλων όσων υπάρχουν.

 Κατά μια έννοια, τα Ακασικά  Αρχεία μπορούν να συγκριθούν σε μια γιγαντιαία, συμπαντική, διαδικτυακή  βιβλιοθήκη, όπου όλες οι ψυχές μπορούν να έχουν πρόσβαση στη καθολική γνώση κάθε ψυχής για περαιτέρω μάθηση. Όπως είπαμε νωρίτερα αυτά τα αρχεία συνεχώς «αναβαθμίζονται»  και εξελίσσονται με τις εμπειρίες  που συνεχώς μεταφορτώνονται στα αρχεία. Όταν ένα ον μάθει ή δημιουργήσει  κάτι , η «συνταγή» τότε είναι διαθέσιμη για όλους τους άλλους, έτσι ώστε να μπορέσουν να «χτίσουν» πάνω σε αυτή την γνώση. Έτσι είναι που Όλα Όσα Υπάρχουν συνεχίζουν να μεγαλώνουν, να μαθαίνουν και να εξελίσσονται. Τα Ακασικά  Αρχεία ουσιαστικά δίνουν σε κάθε ον την ικανότητα να καινοτομεί με συνέπεια σε ότι έχει ανακαλυφθεί.

Πολλοί τώρα αναρωτιούνται που φυλάσσονται  αυτά τα αρχεία.  Είναι παντού και όμως δεν είναι πουθενά. Αφήστε μας να σας εξηγήσουμε. Ο χώρος είναι άλλη μια ψευδαίσθηση που έχετε προσωρινά συμφωνήσει να αντιλαμβάνεστε , ωστόσο, όπως ο χρόνος, ο χώρος επίσης δεν υπάρχει από την δικιά μας οπτική. Λέμε ότι είναι παντού επειδή αυτά τα αρχεία είναι κωδικοποιημένα σε κάθε ένα από τα κύτταρά σας , σε κάθε ίνα του DNA του κάθε όντος , και όμως δεν είναι σωματικό. Δεν είναι ένα μέρος, αλλά μια κατάσταση ύπαρξης  (προς έλλειψη συγκεκριμένου όρου). Όλα τα όντα  έχουν πρόσβαση σ’ αυτά τα αρχεία, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.  Το μόνο που σας εμποδίζει να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία συνειδητά είναι  τα πιστεύω σας, η αντήχηση,   και  το επίπεδο της συχνότητας σας .

 Όλα τα όντα στην πραγματικότητα έχουν μπει σ’ αυτά τα αρχεία, αν και πολλοί από εσάς συνειδητά αγνοούσατε πως βρήκατε τις πληροφορίες. Όλη η γνώση που ποτέ ανακαλύφθηκε σ’ όλη την ύπαρξη είναι άμεσα διαθέσιμη σε οποιοδήποτε ον  μέσα στην ύπαρξη των Όλων Όσων Υπάρχουν, επειδή είστε Όλα Όσα Υπάρχουν που εκδηλώνεστε ως «εσείς» αυτή τη στιγμή για να αποκτήσετε ακόμα μια οπτική του απέραντου πολυσύμπαντος  του οποίου είστε μέρος.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία συνειδητά με το να έχετε την πρόθεση να το κάνετε, και να είστε έτοιμοι  και ανοιχτοί  να λάβετε. Αυτό αναφέρεται ως μεταφορά  πληροφοριών από τα ψηλότερα βασίλεια.  Σίγουρα κάθε ον που υπάρχει έχει αυτή την ικανότητα, αν και πολλοί έχουν αφήσει αυτό το μυ να  ατροφήσει  και σαν αποτέλεσμα πολλοί το βρίσκουν δύσκολο να συνδεθούν με τα ψηλότερα βασίλεια. Σας λέμε αυτό, ότι η μεταφορά από μόνη της δεν είναι το δύσκολο μέρος. Το δύσκολο μέρος,  για τους περισσότερους ανθρώπους , είναι να εμπιστευτούν αυτό που λαμβάνουν.  Βλέπετε, πολλοί από εσάς μεταφέρετε πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μέρας σας  ωστόσο  συχνά αποδίδονται ως συμπτώσεις  ή διορατικότητα του νου σας. Ωστόσο να είστε σίγουροι ότι οι στιγμές που ξαφνικά λαμβάνετε καθοδήγηση, διαισθήσεις και διορατικότητα  είναι αναμφισβήτητα  μια  μορφή μεταφοράς των πληροφοριών που είναι άμεσα προσιτή  σε εσάς πάντα.

 Ένας ήσυχος νους και μια συγκεντρωμένη, δεκτική  κατάσταση  είναι απαραίτητα για να ανοίξετε τον εαυτό σας  για να μεταφέρετε πληροφορίες από τα ψηλότερα βασίλεια. Μέσω της πρόθεσης και  της εξάσκησης, όλα τα όντα μπορούν να ανακτήσουν αυτή την ικανότητα, και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σίγουρα θα έρθει η στιγμή στον κόσμο σας που όλα τα όντα θα ανακτήσουν αυτή τη συνειδητή ικανότητα. Αυτή η εξέλιξη έχει ήδη αρχίσει. Αυτοί από εσάς που ελκύστηκαν σ’ αυτό το μήνυμα στην πραγματικότητα ανοίγουν το δρόμο για όλους να ξυπνήσουν συνειδητά. Αυτοί που επιλέγουν να παραμένουν κοιμισμένοι δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο άξιοι, είναι απλά ο ρόλος ή η εμπειρία στην οποία ήθελαν να συμμετάσχουν. Δεν αλλάζετε τους άλλους  με τα λόγια σας , αλλά από το παράδειγμα που θέτετε για άλλους να ακολουθήσουν που ψάχνουν για την ίδια ηρεμία, ισορροπία  και αρμονία μέσα στην δική τους πραγματικότητα  που αναμφισβήτητα θα ανακτήσετε.

Αν και πολλές φορές μπορεί να νιώθετε μονοί σ’ αυτό το ταξίδι της ανύψωσης της συνειδητότητας  παρακαλούμε να ξέρετε ότι αυτή η αίσθηση είναι μόνο μια ψευδαίσθηση καθώς είστε πάντα περιτριγυρισμένοι από λεγεώνες όντων από τα ψηλότερα βασίλεια που με αγωνία περιμένουν την ευκαιρία να συνδεθούν συνειδητά μαζί σας. Αυτοί που νιώθουν την περισσότερη μοναξιά είναι συνήθως αυτοί που ανοίγουν τον δρόμο σ’ ένα άστρωτο μονοπάτι για να ακολουθήσουν άλλοι. Σας ενθαρρύνουμε να μας καλέσετε και ευχαρίστως θα συνδεθούμε μαζί σας αν είναι η επιθυμία σας. 

 

Πάντα είμαστε μια σκέψη μακριά.

Ελπίζουμε να σας έχουμε εξυπηρετήσει με κάποιο τρόπο.

Με αγάπη και φως, είμαστε οι Αγγελικοί Οδηγοί σας

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s